lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent
lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent lichtgewicht 3P tunneltent
lichtgewicht 3P tunneltent
6 Reviews | Review toevoegen
lichtgewicht 3 Personen tunneltent

Verzendkosten

€ 5,90

€ 194,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De 3 persoons Opalus is een comfortabele tunneltent. De tent is geschikt voor 3 personen met bagage of voor twee personen als je iets meer ruimte wenst. De ruime voortent kan aan twee zijden open en biedt ruimte om te schuilen, eten enz. De tent kan ook aan de achterzijde open om extra ventilatie te verschaffen.
 
Oranje
Aantal lagen: 2
Kleur: Oranje
Capaciteit: 3 personen
Buitentent: 210T Polyester
Binnentent: Ademend Nylon met ventilerend insectengaas
Waterkolom: PU3000mm
Stokken: Luchtvaart aluminium frame
Afmetingen: : (L) 235 + 80 + 105 x (W) 210 x (H) 120 cm
Verpakking: (L) 60x (W)18 cm
Gewicht: 3,2 kg

Grondzeil: 350 gram
Groen
Aantal lagen: 2
Kleur: Groen
Capaciteit: 3 personen
Buitentent: 20D siliconen nylon
Binnentent: Ademend Nylon met ventilerend insectengaas
Waterkolom: PU4000mm
Stokken: Luchtvaart aluminium frame
Afmetingen: : (L) 235 + 80 + 105 x (W) 210 x (H) 120 cm
Verpakking: (L) 60x (W)18 cm
Gewicht: 2,65 kg

Grondzeil: 350 gram


Garantie: 1 jaar
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Roxy vdm - 27-08-2023 22:59

Even mogen wachten op de tent.. maar zeer blij er mee. Met een persoon en een hond zee van ruimte..
onweersbuien goed doorstaan.. zeker een fijne tent en met laag stoeltje goed te zitten in voortent..

Uli - 26-08-2020 11:52

Unglaublich aber wahr!
Das Zelt ist fĂĽr ein 3 Personenzehlt sehr leicht und macht einen soliden Eindruck.
Auch das mitgelieferte Zeltzubehör (Zeltbodenunterlage, hochwertige Erdnägel) ist für diese Preisklasse nicht alltäglich.
In der Praxis besticht das Zelt durch seinen leichten Aufbau, die vorab erwähnte solide Verarbeitung sowie ausreichend Platz für 3 Personen.
Die große Absis bietet genügend Stauraum für mitgeführtes Gepäck und bei schlechten Wetter kann man hier auch gut verweilen.
Fazit:
In Bezug auf Preis und Leistung besonders empfehlenswert!

AA - 28-11-2019 13:50

Deze tent heb ik 6 weken gebruikt in alle soorten weer. Ook 20 uur permanente regen heeft de tent goed doorstaan. Er lieten een paar bandjes van het grondzeil los. Dat is prima verholpen. Ik kan deze tent aanbevelen en ook de verkoper. Prima service!

Anthon - 12-07-2019 09:21

Heb de Naturehike Opalus 3 besteld via Walthaus/naturehike. Was aanvankelijk niet op voorraad, maar toen-ie er weer was kreeg ik keurig een mail, en daarop heb ik de tent besteld. Binnen twee dagen in huis. Alles is compleet, inclusief grondzeil. Ik heb 'm nog maar Ă©Ă©n keer opgezet, dus kan nog niet erg veel ervaring delen. Het is een lekker ruim tentje en laat zich makkelijk opzetten. Mooie aluminium stokken, alleen schieten de `studs' die je in de gaten van de clips moet plaatsen wel wat makkelijk los. Dat zou eenvoudig te verhelpen moeten zijn. mooie aluminium pennen er bij, prima verzorgd. De tent is echt superlicht. Nagewogen weegt hij 2,63 kilo, en dat is bijna belachelijk licht voor een tent van deze prijs. Inderdaad is de binnentent voornamelijk opgetrokken in gaas. Dat is natuurlijk erg licht, maar verminderd wel de isolerende waarde. Ik heb nog geen regen gehad, ben benieuwd hoe deze tent zich houdt, maar wanneer ik kijk naar hoe e.e.a. in elkaar is gezet zie ik dat wel met vertrouwen tegemoet.

Sietse - 24-04-2019 09:23

Na wat googlen heb ik als soort van proef de groene Opalus 3 gekocht via naturehike. De tent boven stijgt al mijn verwachtingen! Met een totaalgewicht van 3050 gram vind ik dit een erg lichte tent voor de grootte. Zoals ik op een eerdere review al had gelezen, zit deze tent echt goed in elkaar. Degelijk gestikt, alle naden netjes met tape afgewerkt, geen losse draadjes of mee genaaide restjes.
De tent is makkelijk op te zetten en staat met de lichtgewicht aluminium stokken en haringen degelijk. De tent is op iedere denkbare plek te scheren met een degelijke scheerlijn. Deze zijn voorzien van een reflecterende ingeweven draad; ook op de tent zijn reflecterende materialen gebruikt bij de oogjes voor de scheerlijnen en stokken.
Het meegeleverde grondzeil is niet erg dik, voor een stenen / rots ondergrond zou ik dikker zeil aanschaffen. Voor gras- en zandgrond is het voldoende en laat het zich makkelijk in de opgezette buitentent leggen.
De binnentent laat zich erg makkelijk in de buitentent hangen en hangt dan vrij strak. De ruimte zou voor drie personen groot genoeg moeten zijn en dat is ook zeker het geval. De 2.35 m lengte van de binnentent lijkt veel maar omdat de tent nogal steil af loopt naar de buitenzijde is er maar 2.1 m echt nuttig als slaapplek. De voortent daarentegen is echt een grote ruimte waar makkelijk 6 grote fietstassen kunnen staan en waarbij er dan nog plek genoeg is om te koken en fatsoenlijk de tent in en uit te kruipen.
Het enige kleine nadeel van deze tent is dat de binnentent een mesh (gaas) tent is, en niet van doek. Daardoor is deze tent geen 4 maar een 3 seizoenen tent. Wanneer het waait dan merk je dat binnen dus. De onderste randen van de binnentent zijn echter wel van tentdoek dus je ligt met je slaapzak niet direct in de wind.
Regen heb ik niet op de tent gehad, dus hoe het ding zich dan houdt daar kan ik niets over zeggen.

Conclusie: heel veel waar voor je geld en heel veel ruimte voor weinig gewicht. Helemaal top!

Ik heb deze tent via naturehike.nl gekocht en niet via Ali-Expres, waar deze ook wordt aangeboden. Via naturehike.nl krijg ik wel garantie zonder moeilijke communicatie via slecht vertaalde mails, bevind de verkoper zich in Nederland en (ja, je blijft Nederlander) scheelt het ook nog eens in de prijs.

C. K. - 09-04-2019 13:16

scheint ein wirklich unglaublich leichtes 3-4 Personen-Zelt zu sein (nachgewogen 2.773 gr.).
Habe es gleich aufgebaut und einen kleinen Nähfehler entdeckt. Ist aber nichts Schlimmes. Ansonsten liegen im Inneren lose Nähreste herum. Die haben wir herausgesammelt und das wars: Das Zelt macht einen sehr hochwertigen Eindruck und ist fast halb so leicht und halb so günstig wie unser 2-Jahre altes und etwa gleich großes Zelt von der Fa. Wechsel.

Empfehlung!

Naturehike.nl webshop

Naturehike.nl
Walthaus outdoor, , E: info@naturehike.nl
kvk: 66288002,
Bank: NL13INGB 0007394193
BTW-ID: NL001790301B34
Polenstraat 18, 5247 WV, Rosmalen