Taga 2 ultra lichtgewicht tent
6 Reviews | Review toevoegen

Taga 2 ultra lichtgewicht tent 2 personen

Verzendkosten

€ 5,90 

€ 149,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Taga 2 ultra lichtgewicht tent

Deze ultra lichtgewicht hiking tent beschikt over een 20d nylon siliconen gecoat buitentent en beschermt hiermee tegen weer in wind.

Met een netto gewicht 1215 gram is deze tent ideaal voor als iedere gram telt. De tent heeft één ingang en aan beide zijden een voortent (zijtent eigenlijk).

Aantal lagen: 1,5
Kleur: groen
Capaciteit: 2 personen
Buitentent: 20d nylon met siliconen coating
Binnentent: Ademend Nylon met ventilerend insectengaas

Waterkolom: PU4000mm
Stokken: Luchtvaart aluminium frame
Afmetingen: : (L) 210 x (W) 125 + 55 + 55 x (H) 105 cm
Verpakking: (L) 44 x (W)10 x (H)10 cm
Nettogewicht:
- Tent: 1215 gram
- Haringen en scheerlijnen: 170 gram

1 jaar garantie

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Jetske - 05-09-2019 17:28

Is na stortbui waterdicht! Een supertentje voor 1 persoon.

adams gino - 31-01-2018 14:26

zeer lichte tent maar net groot genoeg voor 1 persoon zeer sterk frame en goede haringen past in een 55 liter rugzak en dit met een gewicht 1215 gram tentje en een zeer mooie afweking super zeker wat de prijs betereft

adams gino - 31-01-2018 13:31

zeer licht tentje en dit voor die prijs moet je het zeker niet laten ik zette dit tentje op onder zeer zwaare regenval nee geen druppele regen binnen in en jawel dit twee persoons tentje met alles erop en er aan is net goed genoeg voor 1 persoon rugzak enz nu wel best te vereeten over dit perotucte en he test in schotland drie weken lang op een hoogte van om en bij de 1200 meter top tent zou ik wel zeggen en nu op naar de compstella spanje

Gert-Jan Pieters - 21-08-2017 13:17

Zeer lichte tent. Besteld vanuit België. Degelijk materiaal, getest in Mallorca in de bergen op 1000m, onweer gehad, zeer zware regenval maar geen druppel binnen. Topaankoop!

Philip - 16-08-2017 10:16

Besteld vanuit België en een dag later was ze reeds geleverd.
Heel licht en compact om mee te nemen. Tent, slaapzak en slaapmatje passen van nu af in 1 Ortlieb achtertas op de fiets.
Gewicht moet ergens op bespaard worden dus de bodem van de tent is dan ook dun. Om in een bos te kamperen b.v.b. lijkt het me aan te raden een extra grondzeiltje (of stevig plastiek zeiltje) mee te nemen, maar gewoon op een camping is het zeker geen probleem.
De tent is op een oogwenk opgezet, ook al omdat ze uit 1 deel bestaat, mooie lichtgewicht tentharingen werden meegeleverd samen met vier scheerlijnen.
Voor twee personen lijkt de tent me inderdaad wat krap, zeker met 1 ingang. Voor bagage zal er op dat ogenblik onvoldoende plaats zijn.
Maar voor 1 persoon samen met zijn bagage op fietsvakantie : ideaal.
Je spullen kunnen allemaal mooi in dezelfde ruimte waar je slaapt.
In de tent heb je links de ingang in gaas . De rechtse kant bestaat ook voor ongeveer dezelfde oppervlakte uit gaas .
Links heb je onder de luifel ruim plaats voor schoenen.
Rechts kan je van binnenuit ook de (kleinere) ruimte onder die luifel bereiken via een 'raampje' in het gaas dat je kan openritsen.
Aan het hoofdeinde is er buiten een handig opbergvakje, ook een kleine oppervlakte in gaas waardoor je daar steeds frisse lucht hebt. Een mooi detail is ook dat je bovenaan in de tent een klein haakje hebt waar je een lantaarntje kan vasthaken voor binnenverlichting .
Ik zocht naar een (eenpersoons) tent met een zijingang, waar ik kon in rechtzitten (geen gedoe meer om je in je tent om te kleden) , die lichtgewicht maar groot genoeg was voor mij en mijn bagage. Hieraan werd ruim voldaan.
Omdat er geen echte binnentent is kan je last krijgen van condensatie. Ik gebruikte de tent wel in een omgeving met hoge luchtvochtigheid en had ook wel wat natte kleding binnen liggen. Dat leek me opdat ogenblik dus niet abnormaal.
Wat ik graag anders had gezien was dat je het deel van de luifel dat je niet vastzet met een tentharing ergens kon vastmaken, nu hangt dit steeds in de weg eens het is opengeritst. Ook was het beter geweest dat de ingang die volledig uit gaas bestaat zou kunnen afgesloten worden met een ander minder doorlatend materiaal. Het gaas dan zoals een afsluitbaar vliegenraam in een deur.
Als laatste de kleur, het groen is niet echt bedoeld als schutkleur ... Olijfgroen had mijn voorkeur genoten.
Over regenbestendigheid of stormvastheid kan ik tot nu toe geen uitspaak doen.
Verwacht geen wonderen van deze tent, maar de prijs-kwaliteit verhouding is zeker ok .


Karin - 02-06-2017 22:43

Mooi en zeer licht in gewicht. Voor deze prijs mag je niet de ultieme kwaliteit verwachten en dat biedt de tent ook niet maar de prijs-kwaliteit-verhouding is dik in orde! Poles en haringen zien er prima uit. Ritsen zijn OK. Tentverpakking is erg fijn. Het pakt makkelijk in. Tent ligt prettig.
De 2P variant heeft niet extreem veel ruimte en is voor een reis met iets meer bagage meer geschikt voor 1 persoon, ook omdat de tent maar één ingang heeft. De tent bestaat uit één deel, geen binnen- en buitentent.
Levering via Naturehike.nl is prima geregeld. Snel reactie op vragen en rappe verzending.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Naturehike.nl webshop

Naturehike.nl
Walthaus outdoor, , E: info@naturehike.nl
kvk: 66288002, Bank: NL13INGB 0007394193
Gerbrandyborch 8, 5241HK, Rosmalen